Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

MoYu RS3M 3x3 2020 Crna

Kocke 3x3 > MoYu Cubes

1200.00 Din

Šifra proizvoda: 25267

Trenutno jedna od najpopularnijih budžet kocki na svetu. Čak je zamenila i neke od najskupljih kocaka i profesionalni kjuberi je

Nije dostupno!

Ceo svet je poludeo za najnovijom budžet kockom, a u pitanju je MoYu RS3M 2020! Kao i svake godine, MoYu izbacuje na tržište nove MF3x3 budžet kocke, a ovaj put je odradio neverovatan posao!

Dovoljno je samo reći da je ova kocka nakon objavljivanja postala jedna od najpopularnijih Rubikovih kocki na svetu, a iz dana u dan, sve više kjubera se interesuje za nju!
Čak je zamenila i neke od najskupljih kocaka i mnogi profesionalci su počeli da je koriste kao svoju glavnu kocku na takmičenjima!

Kocka sama po sebi deluje potpuno drugačije u odnosu na svoje prethodnike. Nova plastika, nove nijanse boja, novi mehanizam i još mnogo toga, a cena je manja u odnosu na
prethodnu kocku! Ono što niko nije očekivao, jeste popularane alate za dvostruko podešavanje koji su se pojavljivali samo u najskupljim kockama!

Pravo je čudo kako je MoYu ovo uspeo da izvede, a da pritom još i smanji cenu!

- fabrički magnetizovana
- alati za dvostruko podešavanje
- novi mehanizam
- nove nijanse boja
- kvalitetne nalepnice

MoYu RS3M 3x3 2020 Crna

MoYu Cubes

 

MoYu je jedna od vodećih proizvođača kocaka u Kini. Vrlo se zalažu za razvoj dizajna i konstrukciju kocki koje se koriste za brzo slaganje. Fokus im je na dizajniranju i izgradnju kocki posebno za speedcubing. Prednjači u inovativnosti i prave kocke sa kojima se obaraju svetski rekordi.
 
 
Pogledajte sve MoYu Cubes kocke

Kocke 3x3

U ponudi imamo veliki broj 3x3 kocki. Trudimo se da pratimo svetske trendove i u svoju ponudu uvrstimo najnovije modele kocki.

Pogledajte sve Kocke 3x3 kocke

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prethodno pregledani proizvodi

MoYu RS3M 3x3 2020 Crna

MoYu RS3M 3x3 2020 Crna

Uskoro dostupno!

1.200,00 din

Trenutno jedna od najpopularnijih budžet kocki na svetu. Čak je zamenila i neke od najskupljih kocaka i profesionalni kjuberi je