POLISA PRIVATNOSTI

Lupi 5 d.o.o svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno. Posetom našeg sajta i registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

Lupi 5 d.o.o se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:

• Ko smo mi
• E-commerce
• Koje informacije prikupljamo
• Kako koristimo ove informacije
• Bezbednost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Marketinške akcije – Lupi 5
• Vaša briga
• Kontaktirajte nas

Ko smo “mi”?
Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu speedcube.rs je kontrolisana od strane Lupi 5 d.o.o kompanije registrovane u Srbiji, sa sedištem u Subotici, Vinodolska 17. PIB 103842025

 

Koje informacije sakupljamo?
Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa speedcube.rs sajtom, možemo tražiti od vas odredjene informacije a vi možete proslediti lične podatke ka nama ( naprimer Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, banku/ detalje kreditne kartice)  Takodjer, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, koje ste stranice posećivali.

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane speedcube.rs :

Informacije koje vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam vi dostavite na bili koji drugi način (emailom ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi od nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom vašem nalogu, proverom statusa narudžbe ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.

Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo izlazne informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo "cookies" (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili odredjene informacije kada vaš Web Browser pristupa Speed Cube sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takodjer, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete odredjenim stranicama, klikove i drugo.

Email Komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posetili preko klika na newsletter iz vašeg emaila. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti slanjem imejla na kontakt.

Telefonski poziv: Sa vremena na vreme nadgledamo i snimamo telefonske pozive za potrebe obuke i poboljšanja kvaliteta naše podrške vama..

Kako koristimo ove informacije
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku narudžbi
2. Pružanje tehničke podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Proveru godine rodjenja kupaca u slučaju artikala koji zahtevaju punoletsvo poput oštrih, duvanskih i proizvoda sa alkoholom.
5. Administracija nagradnih igara
6. Vodjenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na Speed Cube ili kreiranja narudžbe saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.
 


Ko još može videti vaše podatke
Kako bi smo mogli završiti vašu narudžbu, moramo proslediti odredjene vaše informacije kurirskoj službi koja vam dostavlja paket. Pa tako vaše osnovne podatke može videti CityExpress, PostExpress, Axe, ili neko od partnera za isporuku paketa kojeg vi navedete. Ali im je naglašeno da dobijene podatke mogu upotrebiti isključivo u svrhu lakšeg i efikasnijeg dostavljanja paketa.
Dodatno, odredjene vaše informacije mogu biti prosledjene ovašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev.

Marketing aktivnosti – SpeedCube
Kada naručujete sa SpeedCube, prijavljujete sa za nagradne igre ili drugačije stupate u kontakt sa nama, možemo vam ponuditi da se prijavite na naše email newsletter. Mi se obavezujemo da nećemo bombardovati vaše poštansko sanduče, i da ćemo vam slati samo informacije vredne pažnje i vašeg vremena, i kako bi smo ostali u kontaktu sa vama.
Ukoliko više ne želite da primate email newsletter, molimo vas da nas obavestite koristeći link naveden u dnu svakog newslettera.

Vaša briga
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za SpeedCube Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali ne tačne podatke, molimo vas da nas kontaktirate na adresu dole iz footera, ili putem telefona 024.527.401 ili emailom info@speedcube.rs i informacija će biti ispravljena čim čim pre ili uklonjena na vaš zahtev.
Ukoliko smatrate da ova polica ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo vam pomogli i razrešili vašu brigu ili problem.


Tehnička podrška i Servis
Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen od strane Lupi 5 d.o.o možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
• Emailom na info@speedcube.rs
• Postom na  Lupi 5 doo, Vinodolska 17, 24000 Subotica, Srbija
• Telefonom na 024.527.401 (radnim danom od 10.00-19.00 )