Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

Ko smo mi

Pokloni.com doo je privatna firma,  društvo sa ograničenom odgovornošću registrovano u Subotici.

Zaposleni u Pokloni.com doo Srbija, u daljem tekstu MI smo mlada ekipa entuzijasta, okupljenih oko zajedničkog cilja: “MIRA U SVETU”.
Mi smo radni, vredni, željni novog znanja i novih tehnologija, (kao da pišem CV) odani, pošteni, sa regulisanim vojnim obavezama i vozačkim dozvolama B kategorije.
Negativno testirani na HIV, Spirohete, i IQ – stoga (radno) sposobni.

Još od kada smo prvi put videli rubikovu kocku, ista nas je opčinila i nismo se smirili dok je nismo složili. Mi  smo ludi za slagalicama, i trudimo se da svima Vama omogućimo da dođete do najnovijih zabavnih, originalnih, blesavih i neobičnih slagalica i rubikovih kocki sa 2, 3 i više slojeva.

Trudimo se i sami biti originalni ali i iskreni prilikom predstavljanja proizvoda, uz dozu zabave, jer na kraju krajeva ne čitate versko štivo, već recenzije i opise raznih rubikovih i ostalih kocki, slagalica i mozgalica. 
Pokloni.com doo je u momentu kada je trebalo da smisli svoju misiju, viziju i niziju ( za potrebe sajta), rešio da to bude VRATITI OSMEH NA LICA NORMALNIM GRAĐANIMA SRBIJE, MAKAR I SAMO NEKIMA,  I MAKAR I  SAMO NA KRATKO.

Sve i da ne kupite ništa, ako ste se dobro zabavili na našem sajtu, mi smo sretni. (bip)