KO SMO MI?

Pokloni.com doo je privatna firma,  društvo sa ograničenom odgovornošću registrovano u Subotici 2005 godine.

Zaposleni u Pokloni.com doo Srbija, u daljem tekstu MI smo mlada ekipa entuzijasta, okupljenih oko zajedničkom cilja: “MIRA U SVETU”.
Mi smo radni, vredni, željni novih znanja i novih tehnologija, (kao da pišem CV) odani, pošteni, sa regulisanim vojnim obavezama i vozačkim dozvolama B kategorije.
Negativno testirani na HIV, Spirohete, i IQ – stoga (radno) sposobni.

Još od kada smo prvi put videli rubikov kocku, ista nas je opčinila i nismo se smirili dok je nismo složili. Mi  smo ludi za slagalicama, i trudimo se svima Vama omogućiti da dodjete do najnovijih zabavnih, originalnih, blesavih i neobičnih slagalica i rubikovih kocki sa 2, 3 i više slojeva.

Trudimo se i sami biti originalni ali i skreni, predstaviti proizvode onakve kakvi jesu, uz dozu zabave, jer na kraju krajeva ne čitate versko štivo, već recenzije i opise raznih rubikovih i ostalih kocki, slagalica i mozgalica. 
Pokloni.com doo je u monetu kada je trebalo da smisli svoju misiju viziju i niziju ( za potrebe sajta), rešio da to bude VRATITI OSMEH NA LICA NORMALNIM GRADJANIMA SRBIJE, MAKAR I SAMO NEKIMA,  I MAKAR I NA KRATKO.

Sve i da ne kupite ništa, ako ste se dobro zabavili na našem sajtu, mi smo sretni. (bip)