Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

Ugovor o prodaji

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma Pokloni.com d.o.o. Franje Kluza 155, 24000 Subotica, i služe kao elektronsko prodajno mesto firme - Web prodavnica.
Narudžbom ili Registracijom na ovim Web stranicama potvrđujete da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa Uslovima korištenja usluge Web prodavnice SpeedCube.rs.

Garancija privatnosti
Mi u Pokloni.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost ličnih podataka svih naših kupaca, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)
Svi zaposleni u Pokloni.com i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obaveštavamo kupce o načinu korišćenja. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Lični podaci kupaca skladišteni su u našem informacionom sistemu čuvaju se na sigurnom mestu i dostupni su samo zaposlenima, kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima.
Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obaveštavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše Web prodavnice.

Pokloni.com d.o.o garantuje da lični podaci korisnika Web prodavnice speedcube.rs neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite saglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi zahteve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Srbije, za potrebe kontrole poslovanja.

Registracijom potvrđujete tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Pokloni.com može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka i Zakona o Elektronskoj trgovini, obrađivati lične podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obaveštenja o novim proizvodima i uslugama.

Pokloni.com ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namene.

Pokloni.com se obvezuje primenjivati sve razumne mere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. Pokloni.com ne može se smatrati odgovornim za zloupotrebe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posledica tehničko-sigurnosnog propusta sistema Web trgovine.

Mi ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i tačnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Pokloni.com se obavezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rešenja.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode i ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi,  trudimo se držati ih ažurnim, ali  ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju sajta speedcube.rs

Speed Cube  zadržava pravo ne isporučiti robu na osnovu narudžbi sa nepotpunim i/ili netačnim podacima, odnosno ne mogućnost provere narudžbe telefonskim putem, iz razloga pogrešnog broja ili ne javljanja na poziv.


Isporuka/Garancija
/Reklamacija
Pokloni.com d.o.o obavezuje se isporučiti robu sa kompletnom dokumentacijom i pripadajućom ambalažom tj. kompletnu kakva je nabavljena, u roku koji je naveden na stranicama web prodavnice, odnosno u roku kraćem od 5 radnih dana od momenta telefonske potvrde narudžbe.

Obe strane su svesne da nije moguće garantovati 100% ispravnost  artikala ponuđenih cenovnikom, pa u slučaju da je isporučen oštećen ili neispravan proizvod za iste dajemo garanciju.

Da bi se ostvarilo pravo na garanciju potrebno je uz neispravan artikal poslati uz svu potrebnu dokumentaciju, ambalažu i kopiju računa kojom se potvrđuje kupovina sa sajta SpeedCube.rs.

Garancija ne pokriva nedostake, oštećenja i kvarove nastale nestučnim i nepravilnim rukovanjem. U nepravilno rukovanje su uključeni i propusti poput spajanja uređaja i artikala na izvore energije koji nisu propisanim upustvom za upotrebu, korišćenje uređaja u nepredviđenim uslovima i prostorima. Pravo na ostvarenje garancije korisnik gubi i u slučaju neovlašćenog popravljanja artikala i uređaja, isto tako popravka od strane treće neovlaštene osobe.

UKOLIKO SE REKLAMACIJA ZA PROIZVOD NE UVAŽI SVE EVENTUALNE TROŠKOVE NASTALE TRANSPORTOM ARTIKALA DO LOKACIJE SERVISA FIRME I POVRAT ISTIH SNOSI KUPAC, a ukoliko mu se uvaži reklamacija iste će preuzeti prodavac. U slučaju reklamacije artikala koju POKLONI.COM d.o.o. servis proglasi ispravnom biti će naplaćen servis po trenutno važećem cenovniku servisa.

Pokloni.com d.o.o se obavezuje da će artikal čija garancija nije rešena u periodu od 30 dana zameniti novom.

Cenovnik
Na stranicama kataloga možete pogledati cene i artikle koji su dostupni za kupovinu preko Interneta. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, i predstavljaju važeći MP cenovnik Pokloni.com d.o.o