Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

SpeedStack Pro Timer G5

Razno

7200.00 Din

Šifra proizvoda: 25390

Najbolji tajmer na tržištu koji se koristi na takmičenjima i koji je oficijelni i zvanični tajmer WCA asocijacije.

Količina:
Vreme isporuke 24-48 sati

Speedstack tajmer G5 je najnoviji model Speedstack tajmera na tržitu. Profesionalni tajmer koji se koristi na takmičenjima i sa kojim se lako rukuje.
U poređenju sa ranijim verzijama ovog modela, ovaj ima bolji ergonomski dizajn za podizanje i odlaganje kocke, manji je i kompaktniji. Osim toga sada je potrebno držati dugme kraće vreme kako više ne bi dolazilo do slučajnog resetovanja ili gašenja tajmera prilikom merenja vremena.

Tajmer takođe sada poseduje dva moda! 4-Pad mode koji je predviđen za stacking i 2-Pad mode koji je predviđen za svima već poznat speedcubing (mode menjate drzanjem RESET dugmeta 5 sekundi). Novi snap-in button sistem sada omogućava da tajmer bude jos bolje pričvršćen za vašu originalnu podlogu, međutim zbog toga ga nije moguće koristiti na podlogama predviđenim za prethodne generacije tajmera.

Ovaj tajmer je potvrđen i odobren od strane Svetske asocijacije za slaganje u sportu (WSSA) kao službeni uređaj za merenje vremena tokom takmičenja.
StackMat ™ Pro Timer je odvojivi precizni merač vremena za takmičenja, tačan je do 0,001 sec sa super osetljivim dodirnim pločicama.

Koristi se tako što pokrenete merač vremena, stavite obe ruke na označene ploče i pričekate da merač vremena signalizira da je spreman. Kada podignete ruke s ploča za početak rešavanja kocke, timer će se pokrenuti. Kad završite s rešavanjem, brzo ponovo stavite ruke na označene ploče i merač vremena će se zaustaviti. Za resetovanje jednostavno pritisnite dugme za resetovanje.

Ovaj tajmer je kompatibilan sa Speed Stack displejom.

- profesionalni tajmer za merenje vremena
- koristi se na takmičenjima
- koristi 2 x AAA baterije (posebno se kupuju)
- kompatibilan sa Speedstack Display-om
- dimenzija 24 x 7.6 x 2.6 cm

SpeedStack  Pro Timer G5

 

Razno

Razne slagalice i mozgalice nestandardnog oblika, koje nismo mogli svrstati u druge kategorije. Uživajte u rešavanju zadataka koje ove čudne mozgalice mogu da ponude. 

Pogledajte sve Razno kocke

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prethodno pregledani proizvodi

SpeedStack  Pro Timer G5

SpeedStack Pro Timer G5

Na lageru - dostupno!

7.200,00 din

Najbolji tajmer na tržištu koji se koristi na takmičenjima i koji je oficijelni i zvanični tajmer WCA asocijacije.

SpeedStack  Pro Timer G5

SpeedStack Pro Timer G5

7200.00 Din