Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

QiYi Magnetic Clock

Mozgalice > QJ

4650.00 Din

Šifra proizvoda: 24676

Prvi clock koji je u potpunosti magnetizovan i to sa čak ukupno 208 magneta! Da, ne šalimo se, u ovom malom čudu je 208 magneta.

Količina:
Vreme isporuke 24-48 sati

Pravo čudo se desilo, koje niko nije očekivao! QiYi je na tržište izbacio njihov prvi magnetni clock i nikoga nije izneverio!

Kjuberi su se oduvek mučili sa originalnim Rubikovim clockom i najveći problem je bio u mehanizmu koji je za današnje potrebe, poprilično loš. QiYi je ovo podigao na novi nivo i osim toga što je mehanizam u potpunosti promenjen, sada je clock i po prvi put u potpunosti magnetizovan i to sa čak ukupno 208 magneta!
Da, ne šalimo se, u ovom malom čudu je 208 magneta. Kako? Ne znamo ni mi, ali bitno je da obavlja svoj posao!

Dizajn je takođe promenjen i odlučili su se za crnu i belu boju, što je zapravo veoma pametno jer ćete njih i najlakše razlikovati, a to je veoma bitno prilikom brzog slaganja jedne ovakve slagalice! Više čak ne morate ni da rasklapate clock kada želite da podesite tenzije, već samo iskoristite šrafove koji su predviđeni za to, a ako želite da ga podmažete, rasklapanje će biti neverovatno lakše, jer ne morate da se brinete oko pucanja plastike!

Definitivno najbolji clock na svetu, a verujemo da će tako ostati i još dugo, jer se do sada niko nije usudio pokušati ovako nešto, a pored ovakvog clock-a verujemo da još dugo niko i neće!

- fabrički magnetizovan sa ukupno 208 magneta!
- crna i bela boja
- poboljšan mehanizam
- lakše podešavanje tenzija

QiYi Magnetic Clock je najbolji clock na svetu

QJ

QY cube je poznata firma sa tradicijom izrade jeftinijih kocki i slagalica dobrog kvaliteta. Fabrika se nalazi u Kini i već deset godina je aktivna na svetskom tržištu 

 

Pogledajte sve QJ kocke

Mozgalice

Razne mozgalice i slagalice koje će Vas oduševiti maštovitošću i kompleksnošću. 

Pogledajte sve Mozgalice kocke

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prethodno pregledani proizvodi

QiYi Magnetic Clock

QiYi Magnetic Clock

Na lageru - dostupno!

4.650,00 din

Prvi clock koji je u potpunosti magnetizovan i to sa čak ukupno 208 magneta! Da, ne šalimo se, u ovom malom čudu je 208 magneta.

QiYi Magnetic Clock

QiYi Magnetic Clock

4650.00 Din