Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

MoYu RS4M 4x4 Stickerless

Kocke 4x4 > MoYu Cubes

2190.00 Din

Šifra proizvoda: 25394

MoYu je kao i svake godine ponovo na tržište izbacio vrhunsku unapređenu 4x4 kocku u kojoj će uživati kjuberi.

Nije dostupno!

MoYu je kao i svake godine ponovo na tržište izbacio vrhunsku unapređenu 4x4 kocku koja ne samo da poseduje sve funkcije koje kjuberu omogućavaju užitak prilikom slaganje, već dolazi i po veoma pristupačnoj ceni!

MoYu RS4M 4x4 dolazi u jednostavnom pakovanju u kojem osim kocke možete pronaći i stalak, mali šrafciger kao i MoYu kolekcionarke kartice.
Sama kocka je i više nego odlična kako za početnike tako i za profesionalne slagače, dolazi u potpunosti magnetizovana u stickerless varijanti, a naša preporuka je da je ne podmazujete dok je ne složite jedno 30-tak puta kako bi se već dodat lubrikant dobro raspodelio po kocki!

- stickerless varijanta
- u potpunosti magnetizovana
- dimenzije 62x62mm
- težina 180 grama

MoYu RS4M 4x4 Stickerless

MoYu Cubes

 

MoYu je jedna od vodećih proizvođača kocaka u Kini. Vrlo se zalažu za razvoj dizajna i konstrukciju kocki koje se koriste za brzo slaganje. Fokus im je na dizajniranju i izgradnju kocki posebno za speedcubing. Prednjači u inovativnosti i prave kocke sa kojima se obaraju svetski rekordi.
 
 
Pogledajte sve MoYu Cubes kocke

Kocke 4x4

U ponudi imamo veliki broj 4x4 kocki. Trudimo se da pratimo svetske trendove i u svoju ponudu uvrstimo najnovije modele kocki.

Pogledajte sve Kocke 4x4 kocke

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prethodno pregledani proizvodi