Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

YJ MGC3 Elite Crna

Kocke 3x3 > YongJun

2990.00 Din

Šifra proizvoda: 24551

Kocka u crnoj boji koja poseduje spring compression sistem zahvaljujući čemu možete menjati jačinu kojom opruge deluju na kocku!

Nije dostupno!

Yj MGC3 Elite je ogroman napredak u odnosu na prethodnu flagship MGC 3x3 kocku! 

Ono što je čini toliko boljom od svojih prethodnika jeste spring compression sistem zahvaljujući čemu možete menjati jačinu kojom opruge deluju na kocku! Samim tim kocka može biti brža, ali gubi na stabilnosti i obrnuto. Na vama je da pronađete kakva podešavanja Vam najviše odgovaraju! 

Osim toga, MGC Elite poseduje mogućnost menjanja jačine magneta! Na samim ivicama možete pronaći male strelice koje ukazuju na to da li koristite slabe ili jake magnete, a okretanjem na suprotnu stranu menjate jačinu. 

O samom okretanju nema potrebe pričati, kocka je na vrhunskom nivou, a veliki broj takmičara je i dan danas koristi kao glavnu slagalicu na takmičenjima! 

- crna osnova
- dimenzije 55.5 x 55.5
- težina 87 grama 

YJ MGC3 Elite Black

YongJun

Popularniji po skraćenici YJ, ova kineska firma pravi kocke još od 2008 godine. Veoma je popularna i na tržište je izbacila mnoge dobre kocke, koje su pravljene kao takozvane "budžet" kocka. Sve slagalice su veoma pristupačne po cenama a kvalitet je više nego zadovoljavajući. 
Oko 2012. godine YJ pokreće MoYu brend, kao platformu za nezavisne dizajnere kocki, koja se do danas pokazala kao veoma uspešna u stvaranju najboljih kocki na svetu.

Pogledajte sve YongJun kocke

Kocke 3x3

U ponudi imamo veliki broj 3x3 kocki. Trudimo se da pratimo svetske trendove i u svoju ponudu uvrstimo najnovije modele kocki.

Pogledajte sve Kocke 3x3 kocke

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prethodno pregledani proizvodi

YJ MGC3 Elite Crna

YJ MGC3 Elite Crna

Uskoro dostupno!

2.990,00 din

Kocka u crnoj boji koja poseduje spring compression sistem zahvaljujući čemu možete menjati jačinu kojom opruge deluju na kocku!