Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

Rubikova Kocka Zvučnik

Razno

4950.00 Din

Šifra proizvoda: 23869

Rubikova kocka zvučnik za sve geekove koji su party manijaci, boje se smenjuju u ritmu muzike na kocki ili po unapred određenoj

Količina:
Vreme isporuke 24-48 sati

Rubikova kocka zvučnik za sve geekove koji su party manijaci! Pustite svoje omiljene pesme i gledajte kako se LED svetla naizmenično pale u ritmu muzike. Ova funky kocka zvučnik je savršena za stvaranje atmosfere koja će biti u skladu sa vašim raspoloženjem.

Ova veoma moćna kocka ima LED svetla koja imaju 5 mode-ova menjanja boja, uključujući i svetla koja trepere u ritmu muzike vaše omiljene pesme. Biranje jednog od 5 mode-ova se radi pritiskom na dugme koje ima simbol sijalice na sebi. Kako je to kul!

Da biste je uključili pritisnite dugme ON i držite dugme, zatim uparite ovaj uređaj putem Bluetooth-a sa uređajem sa kojeg ćete puštati muziku. Ukoliko vam nije zgodno koristiti Bluetooth za povezivanje uređaja, nemate brige, pošto dobijate i AUX audio kabel za povezivanje sa kockom. Pritiskom na ON dugme jednom radite PLAY opciju za pesmu, a sledećim pritiskom istog dugmeta pauzirate pesmu. Ukoliko stavite SD karticu sa pesmama u kocku, ona će automatski početi da pušta pesme sa kartice, odnosno nećete imati nikakvih potreba za "selekcijom" izvora zvuka već će automatski izabrati karticu.

Možete i da se javite na telefon i komunicirate preko ovog zvučnika, obratite pažnju da ste povezani sa Bluetooth-om i pritisnite ON dugme jednom da biste se javili na dolazeći poziv, sledećim pritiskom na ON dugme prekidate poziv.

Takođe možete pojačavati i stišavati zvuk sa kocke pritiskom i držanjem dugmića sa simbolima "+" ili "-". Sa simbolima "+" i "-" takođe prolazite kroz vašu playlistu i menjate pesme. 

Ova kocka nema šta ne može! Vaše je samo da domnirate žurkom u mraku jer je moć osvetljenja i muzike u vašim rukama.

- Bluetooth zvučnik u obliku Rubikove kocke
- snaga zvuka 3W
- 36 LED sijalica u boji, 5 mode boja
- mogućnost primanja poziva sa telefona
- materijal plastika
- micro USB i AUX kabel
- micro SD slot
- baterija 800mA
- dimenzije 7 x 7 x 7 cm

Rubikova Kocka Zvučnik

Razno

Razne slagalice i mozgalice nestandardnog oblika, koje nismo mogli svrstati u druge kategorije. Uživajte u rešavanju zadataka koje ove čudne mozgalice mogu da ponude. 

Pogledajte sve Razno kocke

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prethodno pregledani proizvodi

Rubikova Kocka Zvučnik

Rubikova Kocka Zvučnik

Na lageru - dostupno!

4.950,00 din

Rubikova kocka zvučnik za sve geekove koji su party manijaci, boje se smenjuju u ritmu muzike na kocki ili po unapred određenoj

Rubikova Kocka Zvučnik

Rubikova Kocka Zvučnik

4950.00 Din