Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

Rubikov Klasik Set

Kocke 3x3 > Rubik's

2550.00 Din

Šifra proizvoda: 24677

Ova kocka je igračka vaše mladosti. Najprodavanija slagalica svih vremena je klasik Rubikova kocka.

Nije dostupno!

Najnoviji dizajn ambalaže Rubik Classica uključuje dva naša omiljena proizvoda, 3x3x3 klasik Rubikovu kocku i jednu umanjenu u obliku priveska za ključeve.

Kocka 3x3x3 je unapređena moderna verzija klasične kocke, lagana je, brzo se okreće i proizvođač je preporučuje za brzo slaganje i takmičenje. Plastika je otporana na udarce, kocka je stickerless što značii da je praktično večna.

Rubikov privezak za ključeve, koja je umanjena verzija već dobro poznate 3x3 Rubikove kocke. U jednom uglu kocke je montirana alka za ključeve. Svi elementi na ovoj umanjenoj kocki mogu se rotirati na isti način kao i kod obične kocke, što znači da je isto toliko izazovna za slaganje kao i obična kocka.

- originalne Rubikove kocke 3x3x3
- 3x3x3 klasik kocka
- 3x3x3 umanjena verzija u obliku priveska
- dimenzije standarne kocke 5.6 x 5.6 cm
- dimenzija kocke na privesku 3 x 3 cm

Rubikov klasik set

Rubik's

Sada ima već preko 40 godina od nastanka prve Rubikove kocke (Rubiks Cube), a iz ove radionice stalno stižu nove slagalice i mozgalice. Upravo je Rubik  zaslužan za kreiranje jedne od najpopularnijih igrača svih vremena - 3x3 Rubikove kocke.

Rubik je postao sinonim za dobre i kvalitetne 3x3 kocke, sva officijelna takmičenja u kjubingu nose njegovo ime, ali Rubikovih proizvoda ima puno i stalno se dopunjuju.

Proizvodi renomiranog proizvođača i kreatora Rubikove kocke. Orginalne i kvalitetne kocke, slagalice i mozgalice za svačiji ukus.

Pogledajte sve Rubik's kocke

Kocke 3x3

U ponudi imamo veliki broj 3x3 kocki. Trudimo se da pratimo svetske trendove i u svoju ponudu uvrstimo najnovije modele kocki.

Pogledajte sve Kocke 3x3 kocke

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prethodno pregledani proizvodi

Rubikov Klasik Set

Rubikov Klasik Set

Uskoro dostupno!

2.550,00 din

Ova kocka je igračka vaše mladosti. Najprodavanija slagalica svih vremena je klasik Rubikova kocka.