Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

Rubik Snake Privezak

Razno > Rubik's

1190.00 Din

Šifra proizvoda: 24681

Originalni privezak od Rubik kompanije. Ova slaglica će vam pružiti sate i sate zabave dok čekate u redovima.

Nije dostupno!

Privezak Rubik's Snake smanjena je replika Rubikove velike zmije i izazov za neograničenu mogućnost slaganja. Kada uzmete ovo slagalicu biće vam jasno da vam ona pruža mogućnost slaganja nebrojenog broja zadivljujućih figura. Ova kocka će vam pružiti sate i sate zabave. Pustite mašti na volju i napravite od zmije labuda, psa, kornjaču…. Kod ove slagalice pogrešnog rešenja nema

Idealan poklon sve ljubitelje Rubikove kocke koji su oduvek želeli da istu mogu staviti u džep (bez da moraju objašnjavati veliku izbočinu na pantalonama).

Zanimajte se najpopularnijom slagalicom dok čekate u redu za penziju, redu za besplatno pranje automobila, redu za božićne paketiće ili nekom od mnogih popularnih redova. Zaboravite na dosadne igrice mobilnog telefona, žongliranje paklice cigareta između prsta i stola ili grickanje olovke!
Jedina stvar pod vašim zubima biće donja usna(eventualno kao zamena može da posluži pramen kose u vašoj ruci) dok budete trenirali nerve pokušavajući da rešite ovo malo čudo od priveska.

- originalna Rubikova slagalica 
- slagalica u obliku priveska za ključeve
- slagalica se razlikuje od velike samo po dimenzijama
- dimenzije 5.7 x 4.5 cm

Rubik Snake Privezak


Rubik's

Sada ima već preko 40 godina od nastanka prve Rubikove kocke (Rubiks Cube), a iz ove radionice stalno stižu nove slagalice i mozgalice. Upravo je Rubik  zaslužan za kreiranje jedne od najpopularnijih igrača svih vremena - 3x3 Rubikove kocke.

Rubik je postao sinonim za dobre i kvalitetne 3x3 kocke, sva officijelna takmičenja u kjubingu nose njegovo ime, ali Rubikovih proizvoda ima puno i stalno se dopunjuju.

Proizvodi renomiranog proizvođača i kreatora Rubikove kocke. Orginalne i kvalitetne kocke, slagalice i mozgalice za svačiji ukus.

Pogledajte sve Rubik's kocke

Razno

Razne slagalice i mozgalice nestandardnog oblika, koje nismo mogli svrstati u druge kategorije. Uživajte u rešavanju zadataka koje ove čudne mozgalice mogu da ponude. 

Pogledajte sve Razno kocke

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prethodno pregledani proizvodi

Rubik Snake Privezak

Rubik Snake Privezak

Uskoro dostupno!

1.190,00 din

Originalni privezak od Rubik kompanije. Ova slaglica će vam pružiti sate i sate zabave dok čekate u redovima.