Naručite telefonom +381 ‎63 551 333 08-16h

Dostava u roku od 24-48 sati. Poštarina 300 dinara

[ 0 ] artikala
Trenutno je prazna korpica.

GAN Pyraminx M Standard 3x3

Kocke 3x3 > GAN

2790.00 Din

Šifra proizvoda: 24798

Zahvaljujući dobro poznatim GES nut-ovima, moguće je birati između 2 različitih podešavanja i time učiniti pyraminx savršenim za

Količina:
Vreme isporuke 24-48 sati

Sve smo očekivali, ali ne i Gan Pyraminx! Gan je u poslednje vreme dobio neverovatnu želju da se isproba u kockama drugačijim od 3x3, i za sada nas ni jedna slagalica nije izneverila!

Ovo je sigurno najnapredniji pyraminx do sada u vidu podešavanja. Odlikuju ga magneti koji se ne nalaze u samim spoljašnjim delovima pyraminx-a, već u jezgru (core) što se od skoro počelo praktikovati u skoro svim novim Gan kockama! 

Iako postoji 60 kontaktnih mesta izmedju magneta, ova slagalica je nevorovatno lagana, čak 64 grama! Ali ne dajte da Vas ovo obeshrabri, nije pitanju nekvalitetna plastika, niti nikakvi magneti, već vrhunski pyraminx koji zapravo predstavlja ogroman skok u proizvodnji Rubikovih slagalica koji do sad nije viđen.

Zahvaljujući dobro poznatim GES nut-ovima, moguće je birati između 8 različitih podešavanja i time učiniti pyraminx savršenim za Vas!

O corner-cut-u obično kažemo da nema potrebe pričati jer je danas kod svake slagalice vrhunski, ali Gan je ovo podigao na nov nivo! Čak 120 stepeni bez ikakvog lock-up-a!

Honeycomb kontaktna površina kao i uvek omogućava da se lubrikant što duže zadrži u slagalici i na taj način neće biti potrebno da podmazujete kocku na svakih nekoliko sati/dana!

VAŽNO: Ovde je u pitanju Standardno izdanje što znači da uz slagalicu ne dolaze dodatni GES NUTOVI koji su gore spomenuti, odnosno da je moguće podešavati izmedju samo dve različite jačine, a ne osam. Ako želite izdanje sa dodatnim GES nutovima i jačim magnetima, možete ga pronaći u GAN kategoriji!

 

Gan Pyraminx Standard Edition
- magnetno jezgro
- corner-cut do 120 stepeni
- 2 moguća podešavanja zahvaljujući GES nut-ovima
- honeycomb kontaktna površina
- težina 64 grama

Gan Pyraminx Standard Edition

GAN

Poznati vrhunski proizvođač kocki, čije kocke su zaslužne za mnogobrojne rekorde u slaganju kocki. Omiljeni brend mnogih vrhunskih speedcuber-a.

Pogledajte sve GAN kocke

Kocke 3x3

U ponudi imamo veliki broj 3x3 kocki. Trudimo se da pratimo svetske trendove i u svoju ponudu uvrstimo najnovije modele kocki.

Pogledajte sve Kocke 3x3 kocke

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prethodno pregledani proizvodi

GAN Pyraminx M Standard 3x3

GAN Pyraminx M Standard 3x3

Na lageru - dostupno!

2.790,00 din

Zahvaljujući dobro poznatim GES nut-ovima, moguće je birati između 2 različitih podešavanja i time učiniti pyraminx savršenim za

GAN Pyraminx M Standard 3x3

GAN Pyraminx M Standard 3x3

2790.00 Din